Tee tapetti omista kuvista

Rakastatko sinäkin vuorikiipeilyä, seinäkiipeilyä tai vaikka base-hyppäämistä? Oletko käynyt jo monissa maissa harrastamassa näitä lajeja? Monet niin sanottuja extreme-lajeja harrastavat tykkäävät kiertää maailmalla ja käydä hakemassa uusia kokemuksia myös Suomen rajojen ulkopuolelta.
Niin saa mukavaa vaihtelua omaa arkeen ja siihen tuttuun harrastamiseen. Mukavat muistot haluaa tietysti säilyttää, jotta ne pysyvät tuoreina mielessä. Yksi hyvä keino siihen on tapetin teettäminen omista kuvista. Suosittu Kotitapetti auttaa sinua löytämään omaan kotiisi sopivat tapetit, jotka tuovat henkilökohtaisia muistojasi esille. Omista kuvista tehtyjen tapettien rinnalle voi asettaa valmiista kuoseista valitut tapetit. Tärkeintä kuitenkin on, että sinä koet kodin näyttävän ja tuntuvan juuri itseltäsi. Valitse siis tapetit huolella – Kotitapetti auttaa sinua kaikissa kodin sisustukseen liittyvissä pulmissa.

Missä huoneissa omista kuvista valmistettuja tapetteja voi käyttää?

Omista kuvista teetettyjä tapetteja voi käyttää kodin kaikissa huoneissa. Valitse vain hyvälaatuinen kuva, joka tuo mukavia muistoja mieleen. Omilla tapeteilla voi vuorata vaikka koko huoneen tai sitten vain pienen osan huonetta. Jotkut saattavat kokea, että suurten tilojen tapetoiminen omilla kuvilla on itserakasta tai jopa omituista. Sitä se ei kuitenkaan ole, sillä jokaisen kodin täytyy näyttää asujalta itseltään, eikä tapetti ei ole sen suurempi asia kuin seinällä olevat kuvataulut tai lipaston päällä kehyksissä olevat kuvat. Ne kaikki muistuttavat hyvistä hetkistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *