The First Finnish Woman on Mt. Everest.

Lähde matkalle Carinan kanssa!

Lue lisää Kaukoretkistä tästä >>

Haluatko henkilökohtaista valmennusta?

Lue lisää tästä >>

viimeisimmät päiväkirjamerkinnät

 

 

25.12.2014

Mingmar Sherpan esittely

Tulevalla Everest Base Camp-vaelluksella olemme parhaissa mahdollisissa käsissä, kun seuraamme liittyy vuoristo-opas Mingmar Sherpa Salaka:

Käyttäen kirjani “Huipulta huipulle” sanoja juuri huiputettuani Everestin yhdessä Mingmarin kanssa: “Istun Everestin Khumbun jäävirran alaosassa, ja juon vettä yhdessä Mingmarin kanssa. Mingmar sanoo minulle: “Olemme ystäviä ikuisesti. Ei unohdeta toisiamme.” Tästä salaperäisen tyynestä, aina ystävällisestä ja auttavaisesta sherpasta on tullut hyvä ystäväni. Mingmar on yksi tärkeimpiä ihmisiä, joille tulisin aina olemaan kiitollinen onnistumisestani Everestin huiputuksessa, ja ystävyydestä, joka auttoi minua isoimpienkin haasteiden voittamisessa.”

Yksi tärkeimpiä henkilökohtaisia syitäni palata Everestille (perusleiriin) on palata sinne hyvän ystäväni Mingmarin kanssa ja näin antaa hänelle vastapalvelus.

Mingmar on lisenssoitu, ammattimaisesti kouluttautunut vaellusopas, jolla on kokemusta lukemattomista vaellus- ja vuorikiipeilyretkikunnista. Mingmar syntyi Okhaldhungan maakunnassa alemmalla Everest -seudulla ja aloitti vaellusuransa vuonna 1989. Hänen ensimmäinen Mt. Everest -retkikunta oli jo vuonna 1991 ja siitä lähtien hän on kiivennyt 22 kertaa 8000 metriin ja huiputtanut Everestin kuusi kertaa! Vaellus-retkikuntiin on kuulunut mm. Island peakin huiputus 45 kertaa, Lobuche East 20 kertaa, sekä useita muita huippuja. Mingmar puhuu sujuvan englannin lisäksi nepalia, tiibetin kieltä ja hindiä. Mingmar on naimisissa ja hänellä on kaksi poikaa ja yksi tytär.

Toivotan Mingmarin lämpimästi tervetulleeksi johtamaan ryhmäämme Everestin perusleirriin ja odotan jälleennäkemistämme innolla!

© Carina Räihä Oy. All rights reserved. Hosting ja CMS: Woima, Design: Push!