The First Finnish Woman on Mt. Everest.

Lähde matkalle Carinan kanssa!

Lue lisää Kaukoretkistä tästä >>

Haluatko henkilökohtaista valmennusta?

Lue lisää tästä >>

viimeisimmät päiväkirjamerkinnät

 

 

23.08.2014

Euroopan korkein vuori huiputettu!

Takana on viikko vaelluksia upeissa maisemissa, akklimatisoitumista lumimyrskyssä, ja lopulta eilen, 22.8. noin kello 11 Euroopan korkeimman vuoren Mt Elbrusin (5642m) huippu yhdessä ryhmäläistemme kanssa! 

Tämä huiputus oli minulle tärkeä paitsi siksi, että se merkitsi neljättä vuorta 7summits -tavoitteessani, mutta myös siksi, että se oli ensimmäinen Carina Räihä Oy:n matka, ja kaikki ryhmäläisemme onnistuivat omassa tavoitteessaan kanssani! 

Huipulle pääseminen oli upeaa, mutta hienointa oli valmistautua tavoitteeseen ja jakaa kokemus 10-henkisen ryhmämme kanssa. Moni ryhmästämme oli ensimmäistä kertaa isolla vuorella, ja ylitti itsensä fyysisesti. Onnea jokaiselle, olen todella ylpeä kaikista! 

Ohessa vielä muutama kuva huippuyön ja -päivän maisemista. Viimeisen akklimatisoitumisvaelluksen teimme kovassa 40km/h tuulessa lähes whiteoutissa. Juuri huiputusyrityksemme ajan oli kuitenkin täydellinen, lähes tuuleton ja aurinkoinen sää, vaikka edellinen ja meidän jälkeinen ryhmä jäikin tavoitteestaan huonon sään vuoksi:


 

 

Kiitos kaikille matkan seuraamisesta ja kannustusviesteistä! 

Pian on tulossa uusi mahdollisuus liittyä kanssani matkalle, tosin uuteen kohteeseen! Seuraa näitä sivuja !

Terveisin,

Carina

© Carina Räihä Oy. All rights reserved. Hosting ja CMS: Woima, Design: Push!