The First Finnish Woman on Mt. Everest.

Lähde matkalle Carinan kanssa!

Lue lisää Kaukoretkistä tästä >>

Haluatko henkilökohtaista valmennusta?

Lue lisää tästä >>

viimeisimmät päiväkirjamerkinnät

 

 

06.02.2015

Dominikaaninen tasavalta

Palasin Dominikaanisesta tasavallasta "tutkimusmatkalta" tarkoituksena selvittää löytyykö sieltä riittävästi kiinnostavaa tekemistä ja näkemistä järjestää ensi talvena ryhmämatka.

Olin viimeksi käynyt Dominikaanisessa n. kymmenen vuotta sitten rantalomalla, kuten suurin osa sinne matkaavista, ja moni maasta mitään muutanäekään. Toki hienoja rantoja löytyy, mutta niin myös niin paljon muuta, huikeaa näkemistä ja tekemistä itse asiassa yllättävän lähellä turistikeskuksia ja yllättävän upeita, koskemattomia paikkoja!

Upeimpia kohteita oli mm. 27 vesiputouksen canyoning, hienoin koskaan näkemäni koskematon sademetsä vesiputouksien laskemisineen, upeat urheilumahdollisuudet rannalla sijaitsevalla "open air"- kuntosalilla ja jooga shalalla sekä lukematon määrä vesiurheilumahdollisuuksia suoraan "kotiovella".  Dominikaanisella soi jatkuvasti bachata- ja merengue, eikä tanssimaan tarvitse välttämättä lähteä rantaa pidemmälle. Tuoreet hedelmät voi ostaa tienvarsikojusta ja elämänmeno on onnellisen rentoa. Todellakin, näkemistä ja tekemistä siis riittää joka lähtöön ja Dominikaanisessa voi kokea paljon perusrantalomaa enemmän.

Kokemus oli niin hieno, että tarkoituksenani on järjestää pienelle ryhmälle mahdollisuus osalistua uudelle fitness- ja seikkailumatkalle Dominikaanisen lämpöön ensi talvena! Luvassa on monipuolista urheilua ja upeita retkiä sademetsiin, vuorille ja vesiputouksille. Jos haluat mukaan, tarkkaile nettisivujen matkailmoitusta ja ota yhteyttä! :-)

Matkainspiraatiota voi hakea täältä kuvien muodossa;) :

http://www.carinaraiha.com/carina_galleria?g=Dominikaaninen%20tasavalta%202015

Terveisin,

Carina

© Carina Räihä Oy. All rights reserved. Hosting ja CMS: Woima, Design: Push!