The First Finnish Woman on Mt. Everest.

Lähde matkalle Carinan kanssa!

Lue lisää Kaukoretkistä tästä >>

Haluatko henkilökohtaista valmennusta?

Lue lisää tästä >>

viimeisimmät päiväkirjamerkinnät

 

 

05.06.2015

Nepal ei unohdu

Pari viikkoa ennen Nepalin maanjäristystä Everestin perusleirissä kanssani vieraillut ryhmä on tehnyt uskomattoman upean teon nepalilaisten sherpa-ystäviemme avuksi. Ryhmä kokosi huomattavan summan rahaa, jolla matkamme Mingmar sherpan ja Kami sherpan perheet saavat todellisen uuden alun elämälleen tuhoutuneiden kotiensa jälleenrakennukseen / uusien rakentamiseen.

Lisäksi ryhmäläiset ovat avustaneet eri järjestöjen kautta, jalkautuneet itse keräämään rahaa, pitäneet kirpputoria ja lähettäneet tavaroita maanjäristyksen koettelemille ystävimmelle, jotka yhä asuvat teltassa monsuunin jo alettua. Yksi ryhmämme jäsenistä on tällä hetkellä Nepalin vuoristokylässä Punaisen Ristin työntekijänä avustusryhmän mukana.

Nepal ja varsinkin sen ihmiset tekivät lähtemättömän vaikutuksen meihin kaikkiin matkalaisiin. Vuoristokylien sherpat ottivat meidät aina vastaan aidolla ystävällisyydellä monesti hyvin yksinkertaisissa ja köyhissä oloissa.Nyt oli meidän tilaisuutemme antaa takaisin.

Sherpaystävämme välittivät kauttani viestin, etteivät koskaan unohda mitä teimme heidän hyväkseen. Kiitos myös omasta puolestani kaikille teille, jotka osallistuitte ystäviemme auttamiseen tavalla tai toisella. Hienoimpia puolia matkanjärjestäjänä toimimisessa on juuri tämä, että voi tutustua kaltaisiinne upeisiin ihmisiin!

Ulla kirjoitti ainutaatuisesta matkastamme oheisen hienon tekstin: (kiikkaa kuvaa isommaksi) 

T. Carina

© Carina Räihä Oy. All rights reserved. Hosting ja CMS: Woima, Design: Push!