The First Finnish Woman on Mt. Everest.

Lähde matkalle Carinan kanssa!

Lue lisää Kaukoretkistä tästä >>

Haluatko henkilökohtaista valmennusta?

Lue lisää tästä >>

viimeisimmät päiväkirjamerkinnät

 

 

15.07.2014

Kuukauden päästä Euroopan korkeimmalle vuorelle!

Tasan kuukauden päästä starttaa matka Mt. Elbrusille, Kaukasukselle tavoittelemaan Euroopan korkeinta huippua! Tässä vaiheessa, kun viisumit, vakuutukset ja muut paperiasiat on saatu hoidettua, voi keskittyä täysillä harjoitteluun. Minulla se tarkoittaa 1-2 harjoitusta 6-7 kertaa viikossa, toisen harjoituksen ollessa aerobinen ja toinen joogaa.  Lisäksi arkiliikunta on ollut suuressa osassa mökin pihatöitä tehdessä, joten päivät ovat olleet fyysisesti yllättävänkin rankkoja.

Vaikka rakastan urheilua, ja jos voisin urheilisin vieläkin enemmän, mutta silti minunkaan ei aina ole helppoa saada itseäni treenaamaan. Viime viikolla kovien helteiden aikaan usean tunnin raskaiden pihatöiden jälkeen joutui tsemppaamaan, että vielä myöhään illalla jaksoi harjoittelemaan.

Hienoa on ollut huomata, että koskaan ei urheilemaan lähteminen ole kutenkaan ollut huono päätös! Pienen soutumatkan aikana viilenevässä illassa oli päivän stressi, väsymys ja pieni ärtymys jo hävinnyt ja metsään päästyäni harmitus muuttui maisemien ihailuksi. 

Kottin palasin pari tuntia myöhemmin marjasaaliin vuoksi katkonaisen lenkin jälkeen, mutta leveän hymyn kera. Hyvä muistutus jälleen siitä, että urheilu ja tällaiset maisemat toimivat aina.

© Carina Räihä Oy. All rights reserved. Hosting ja CMS: Woima, Design: Push!